De Filmdag

Loop jij straks over de rode loper?

Tijdens dit originele bedrijfsuitje in Amsterdam wordt u ondergedompeld in de wereld van de Hollywood sterren. Onder professionele begeleiding wordt er per groep een aantal scènes verfilmd binnen een vooraf geschreven scenario. Uw gezelschap levert de volledige crew; regie, geluid, camerawerk en natuurlijk …de acteurs!!!! Wij zorgen voor de expertise en de professionele apparatuur.

Bedrijfsuitje in Hollywoodstijl

Na de shooting gaat u aan de borrel om vervolgens als ware beroemdheden, met een cocktail in de hand, over de beroemde rode loper naar het voorgerecht geleid te worden. Hier vindt de première plaats van de gemonteerde film met aansluitend een heuse Oscaruitreiking. We sluiten af met een feestelijk buffet.

Teambuilding

De Filmdag is niet alleen een creatief, maar ook een spannend bedrijfsuitje. Wij verliezen de teambuilding niet uit het oog en de deelnemers zullen veelvuldig elkaars talenten aan moeten spreken.

Het blijkt nog heel wat voeten in de aarde te hebben om de collega’s precies goed op het witte doek te krijgen en wie durft, zwaaiend met zijn Crew-Card, op locatie de scènes te filmen? Of gaat u vóór de camera staan? Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Waantjer is slechts één van onze formats:

Als u ideeën of wensen heeft voor een speciaal team-uitje in Amsterdam, dan horen wij dat graag.