De Gestolen Rembrandt

Durven uw deelnemers de strijd met Harry S. en Co. aan?

Uw teamuitje krijgt direct een onverwachte wending als tijdens een interessante lezing over Rembrandt van Rijn, onverwacht een schilderij van Rembrandt verdwijnt. Een criminele organisatie onder leiding van Harry S. blijkt het te hebben gestolen.

Ga de strijd aan

De enige manier om het doek van onschatbare waarde veilig terug te krijgen, is om met uw deelnemers het geëiste losgeld te verdienen op een spannende ontdekkingstocht langs intrigerende plekken in de historische binnenstad van Amsterdam.

Harry S. stelt u op de proef

Onmogelijke opdrachten, ontroerende ontmoetingen, onverwachte wendingen en oprechte momenten van menselijkheid zijn het gevolg. De commitment, creativiteit, stressbestendigheid, communicatieve vaardigheden, samenwerkingsvermogen en parate (culturele) kennis van uw deelnemers worden zwaar op de proef gesteld.

Teambuilding met humor tijdens een spannend event

Zo gaan Harry S. en Co. te werk: Uw gezelschap wordt in groepen verdeeld en vervolgens geconfronteerd met onverwachte instructies die heel wat kopzorgen geven. Instructies via verzegelde enveloppen verborgen op speciale plekken in de stad, advertenties in de krant en instructies via mobiele telefoon en e-mail maken de spanning compleet.

Eindelijk oog in oog met de bende

Het team dat het meeste losgeld heeft verdiend en de geheime locatie heeft weten te vinden, wordt na een spectaculaire overdracht tijdens een ‘feestelijke’ eindsessie voor alle deelnemers door Harry S. en Co. ruw maar eerlijk bedankt.

Een dag vol spanning en teamwork

Ons teamuitje “De Gestolen Rembrandt” is een 6 uur durend, interactief teambuildings programma voor 15 tot 499 deelnemers. Een spannende dag waar uw medewerkers nog maanden over napraten.

Hoe nu verder?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een  brochure per post. Het is ook mogelijk dit event aan te passen en bijvoorbeeld een Gestolen Rubens in Antwerpen te spelen. Laat dan uw gegevens en vraag hier achter.

Voor de planning en de begroting: (optioneel)