Referenties

bedrijfsuitje De Gestolen Rembrandt

Eric Tijhof

“Op 15 juni j.l. gingen wij met 40 medewerkers van Bakels Senior N.V. op zoek naar de gestolen Rembrandt. Als één van de organisatoren van deze dag kan ik zeggen dat wij het hele voortraject als erg prettig hebben ervaren. Rob heeft alle tijd genomen om deze dag samen met ons tot in de puntjes voor te bereiden.

Ook is het erg prettig dat The Game Company helpt om mee te denken met het randprogramma zoals vervoer, lunch, diner, etc. The Game Company heeft ons dan ook waar het kon zoveel mogelijk ontzorgd.

De dag zelf kon eigenlijk niet  beter. Het was prachtig weer, onze medewerkers waren goed gemutst en zoals het hoort maar deels voorbereid op alles wat komen ging. De dag was er één vol verrassingen, leuke opdrachten, ontspanning en vermaak. Ook de locaties met hapjes en drankjes waren goed gekozen. Maar bovenal hebben wij als bedrijf een fantastische dag gehad.

Ons bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen, zoals administratie, verkopers, fabrieksmedewerkers en directieleden. Ik ben er zeker van dat deze dag heeft bijgedragen aan de sfeer, het wederzijds respect  en de samenwerking. Dat waren nu precies de zaken waar wij als Bakels Senior N.V. de laatste tijd zo de nadruk op leggen.

Al met al dus een dag om nog jaren op terug te kijken!

bedrijfsuitje Secret Service

Jehan Daal

“Afgelopen vrijdag was het zover, onze personeelsdag. Op de indeling na wisten mijn collega’s nergens van. Tijdens de inleiding van M., werden de gezichten van mijn collega’s steeds bleker en zag ik de moed hen in de schoenen zakken.

Een workshop over internetbeveiliging, daar zaten ze echt niet op te wachten. Des te groter was de opluchting toen bleek dat we iets heel anders gingen doen.

Bedankt voor alles. Wij hebben allen erg genoten van deze dag en elkaar op een andere wijze leren kennen.”

 

bedrijfsuitje De Gestolen Rembrandt

 

Wendy Gales

“Gisteren hebben wij mede dankzij jullie inzet en enthousiasme een fantastische dag beleefd. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zat de stemming er onafgebroken in. We kunnen echt terugkijken op een onvergetelijke dag!! De Gestolen Rembrandt viel volledig in de smaak bij de familie en waarschijnlijk zijn ze er nu nóg niet over uitgepraat. Bertus alias Victor was zó overtuigend kunsthistoricus, dat de mensen aan het einde van de dag nog in de veronderstelling leefden dat we het Rijksmuseum zouden aandoen…

De Schreierstoren en D’Vijff Vlieghen vond ik overigens ook twee superlocaties. Bij de Schreierstoren konden we heerlijk buiten zitten (c.q. hangen) en de bruidskamer in D’Vijff Vlieghen was erg geschikt voor ons enthousiasme (= kabaal). De familie is niet zo culinair ingesteld (voor hen geldt echt: wat de boer niet kent, dat kent eet hij niet), maar ze hebben zich kranig door de vreemde gerechten heen geworsteld. Uiteindelijk verliet iedereen met een volle buik het restaurant, waar de Hummer limo (die scoorde ook bonuspunten!) ons weer kwam oppikken.”

bedrijfsuitje De Gestolen Rembrandt

Babette Steenbeek, Planner Onderhoud en servicebedrijf

“Ik wil jullie nog even laten weten dat een super geslaagde dag was (en wat hadden we een mazzel met het weer). Iedereen was dolenthousiast. Bij de uitleg over wat de dag in petto zou hebben had ik op teleurgestelde gezichten gehoopt (een hele dag naar het museum) maar zelfs daar was men al geïnteresseerd.  Teken dat de uitleg erg leuk was. Iedereen was bloedfanatiek en de opdrachten waren erg leuk en afwisselend om te doen.

Alleen heel irritant dat geen van ons Harry heeft kunnen ontdekken/betrappen onderweg. Die man weet je zelfs nog op te sporen als je even rustig op terrasje zit met de telefoon uit. Even rust, geen Harry…… maar helaas.

Ga toch kijken of ik het nog een keer voor elkaar kan krijgen om dit met de gehele personeelsvereniging te doen.

Bedankt voor alle goede zorgen, de gezelligheid, raadsels en opdrachten. Zal het een ieder aanbevelen!”

bedrijfsuitje Secret Service

Hans Kuijer, medewerker P&O gemeente Muiden

“Jullie organiseerden de dag prima. Alles liep op rolletjes. Wij hadden een uitstekende dag in hartje Amsterdam. Wij leerden Amsterdam maar vooral onze collega’s op een andere manier kennen. De afsluiting, met jullie acteurs, in restaurant Claes Claesz was geweldig. Mijn complimenten voor deze uitstekende middag en avond, wij kijken er met veel plezier op terug.”

bedrijfsuitje Secret Service

Jeannette Floor

“Je hebt geen woord teveel gezegd: het was meer dan geweldig!!!!

Wat hebben we gelachen en wat hebben jullie leuke ‘acteurs’ in dienst.

Super bedankt! En … we zeggen het voort!”

 

Een selectie van onze klanten sinds 2005