Secret Service

Wat begint als een saaie dag…

Dit spannende bedrijfsuitje wordt ingeleid door de intrigerende M, mysterieus, bijzonder aanwezig en begeleid door een potige assistent. M lijkt een dubbele agenda te hebben.

Workshop of actie?

Gezien het groeiend aantal dagelijkse bedreigingen is het hoog tijd dat uw medewerkers eens flink worden getest op een aantal veiligheidsaspecten.

Even denkt men in een saaie workshop terecht te zijn gekomen vol theoretisch gewauwel en gortdroge presentaties. Net als de cursusleider de risico’s van internetfraude wil demonstreren komt er een melding binnen. De sfeer slaat om en er moet snel gehandeld worden.

De keuze!

U heeft de keuze, direct de praktijk in verder met de traag voorbijgaande cursus? Die keuze is snel gemaakt en kort daarna is uw gezelschap al in teams onderweg naar hun geheime locaties.

…Pakt uit als een meeslepend bedrijfsuitje

Teams in actie

Eerst worden de teams nog geholpen. De teams worden geconfronteerd met opdrachtenveloppen op geheime plekken en geheime instructies. Er moeten zaken vastgelegd worden op foto en vervolgens bevestigd worden via de mobiele telefoon of e-mail.

Teambuilding in Amsterdam

De tocht leidt langs intrigerende plekken in de binnenstad en zit vol van onverwachte ontmoetingen, (on)mogelijke opdrachten en een onverwachte wending …

Met een dubbele bodem!

Kennis en vaardigheden worden door M getest en hoe kan het dat zij zoveel van ons af weet? Is de Secret Service toch weer aan het recruteren?

Durven uw deelnemers de uitdaging aan?

Stuur mijn gegevens geheel gratis en vrijblijvend door aan M.  Aangezien M geen vertrouwen heeft in de digitale snelweg ontvangt u de brochure per post. Hier kunt u direct contact met ons opnemen.

Voor de planning en de begroting: (optioneel)